מאקי סושי >巻き寿司 |
 |
רול סושי שמורכב מאצת נורי ופרודוקט אחד ולכן הוא דק משאר הרולים. זהו סושי נפוץ בקרב אנשי המערב ביפן. הערך הקלורי של מאקי סושי הוא כ-130 קלוריות לרול. לבחירתכם: מאקי מלפפון キュウリ, מאקי בטטה サツマイモ, מאקי קנפיו カボチャ, מאקי אושינקו 大根, מאקי אבוקדו アボカド, מאקי עירית チャイブ, מאקי טמאגו たまご או מאקי טופו 豆腐.
|
אואמאקי סושי אינסייד אאוט סושי |
 |
רול עטוף אורז בציפוי. רול סושי זה מורכב מאצה אך היא אינה נראית לעין וזאת משום שהאורז מכסה אותה מבחוץ. בצפון יפן סוג סושי זה נפוץ יותר. רול זה יכול להיות דק כמעט כמו ההוסומאקי ויכול להיות כמו הפוטומאקי ובדרך כלל מצופה בשומשום יפאני בגוון שחור או בפאנקו (שבבי לחם יפנים). הערך הקלורי של האוראמאקי סושי הוא כ-350 קלוריות לרול. לבחירתכם 2-4 פרודוקטים מהרשימה: צמחוני: גזר, מלפפון, בטטה, קנפיו, אושינקו, אבוקדו, עירית, טמאגו, טופו. דגים: סלמון, ספייסי סלמון, טונה, ספייסי טונה, דניס, ספייסי דניס, ועוד. ציפויים מומלצים: פאנקו, שומשום יפאני, אבוקדו, בטטה, עירית, סלמון.
|
ניגירי סושי 握り寿司 |
 |
אצבע אורז עם נתח קטן של דג טרי, קשור באצת נורי. הניגירי סושי מורכב מאורז ופיסת ירק או דג ואפשר למרוח אותו בוואסבי מלמעלה על מנת להגביר את החריפות. הערך הקלורי של הניגירי סושי הוא כ-45 קלוריות ליחידה. לבחירתכם פרודוקט מהרשימה: צמחוני: גזר, מלפפון, בטטה, קנפיו, אושינקו, אבוקדו, עירית, טמאגו, טופו. דגים: סלמון, ספייסי סלמון, טונה, ספייסי טונה, דניס, ספייסי דניס, ועוד.
|
טמאקי (טה-מאקי) סושי 手巻が寿司 |
 |
קונוס מאצת נורי במילוי אורז ירקות ודגים. טה-מאקי (קונוס) סושי נקרא כך בגלל צורתו. "טה" ביפנית זה יד ודרך ההכנה הנפוצה והמסורתית ביותר של טה-מאקי הוא ביד. הסושי מורכב מאצה ו-2-4 פרודוקטים לבחירתכם. הערך הקלורי של הטה-מאקי סושי הוא כ-630 קלוריות ליחידה. לבחירתכם 2-4 פרודוקטים מהרשימה: צמחוני: גזר, מלפפון, בטטה, קנפיו, אושינקו, אבוקדו, עירית, טמאגו, טופו. דגים: סלמון, ספייסי סלמון, טונה, ספייסי טונה, דניס, ספייסי דניס, ועוד. |
פוטומאקי סושי |
|
סושי שמורכב מאצה אהוב על אנשי יפן. הפוטו-מאקי משמעותו רול עבה שהאצה חובקת אותו מבחוץ וקיימים בו הרבה פרודוקטים, מה שנותן שילוב נפלא בצבעים, בטעמים ובמרקמים. כשחותכים את הרול מתקבל יצירת אומנות של תמונה יפה. הערך הקלורי של הפוטומאקי סושי הוא כ-480 קלוריות לרול. לבחירתכם 2-4 פרודוקטים מהרשימה: צמחוני: גזר, מלפפון, בטטה, קנפיו, אושינקו, אבוקדו, עירית, טמאגו, טופו. דגים: סלמון, ספייסי סלמון, טונה, ספייסי טונה, דניס, ספייסי דניס, ועוד.
|
סשימי סושי |
 |
דג טרי נא בתיבול יפני מסורתי מוגש עם ירק לעידון הטעם |
רול חם |
 |
דג עם 2 פרודוקטים בציפוי קריספי ומוגש חם |
אינארי |
 |
כיסוני טופו ממולאים באורז עם 3 פרודוקטים קצצוים עם טיבול מיוחד |
סנדביץ' סושי |
 |
סנדוויץ של 2-3 פרודוקטים, עטוף באורז בציפוי שום שום שחור לבן או פאנקו |