עוד על הסושי

מקור הסושי הוא מהמזרח הרחוק ומוגדר כמאכל יפני שהיו נוהגים לאכול כמעט כמו שבישראל אוכלים פלאפל, הסושי מכיל אצה מיובשת ומעובדת, אורז כמובן מרכיב חשוב ולכן חשוב מאוד לדעת את טקס הכנת האורז מחומץ האורז ועד לאצת הקומבו…

היות והסושי הינו מאכל טרי ומורכב מדגים טריים וירקות טריים, האורז חמים והאצה קריספית תמיד נמליץ לאכול את המנה עד כשעה מרגע הוצאתה לשולחן אך לפעמים יכולת האחסון הטבעית שלנו נמוכה ואין ביכולתנו לסיים הכל באותו הרגע או…

כידוע סושי הינו מאכל יפני בריא, עשיר בויטמינים, טרי וקליל בעל טעם ייחודי ומראה יוקרתי. אנחנו בסושי גיישה מקפידים לשמור על כללי האסטטיקה והמסורת היפניים בכל שלבי יצירת הסושי והקפדה זו מורגשת בתוצאה.