Sushi Geisha Facebook Page

אודות

היי, אני אבי, התחלתי במסעדה של יפנית. מבוקר עד ערב הייתי מגלגל. המתכונים שהיא הביאה מבית סבתה היו מאד מדויקים למדתי הכל ויצאתי לעולם העצמאי.

התחלתי בקו חלוקה בתל אביב אשר התפתח והצליח, המשכתי בייעוץ והקמת עמדות סושי בארץ, בניית תפריטים מיוחדים לסושי ומאכלים יפניים, עבדתי במסעדות סושי המובילות באיכותן וחלקן שמובילות בשמם על מנת לראות את כל הזוויות של המטבח ושלא ייחסר לי ידע בנושא.

בשנת 2005 החלטתי שאני פותח קייטרינג סושי לכל סוגי האירועים לרבות אירועי חברה,כנסים וסדנאות סושי.
נבחרתי ליועץ קולינארי בתוכניות טלוויזיה ובחברות יבוא של מוצרים לסושי.

בחרתי את השם "סושי גיישה".
התרגום המילולי הוא:   "גיי"=אמנות   "שה"=אדם   והמשמעות היא אמנית ומארחת.

אשמח לארח אתכם על פי הסטנדרטים הגבוהים ביותר.

בברכת "בתיאבון"
אבי

סושי גיישה
0503002992